Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 27 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní - popis produktu

Tento originální zahradní nábytek, který se skládá z následujících segmentů: pohovka se skládací střechou, dvě přídavná křesílka a stůl, který může být také taburet. Jedná se tedy o docela praktickou sadu, do které se vejde až 6 osob. Díky své modulární struktuře jej lze použít jako roh nebo pohovku s dalšími samostatnými sedadly. Pokud použijete některé z prvků na terase, můžete zbytek umístit na jiné místo. Konstrukce je z práškově lakovné oceli a ručně tkaný polyratan zajišťují odolnost proti povětrnostním podmínkám a zaručují dlouhou životnost soupravy. Pohovka má rozkládací stříšku, která nás ochrání před nadměrným slunečním zářením. Pohovka i další prvky jsou vybaveny pohodlnými polštáři, díky nimž bude naše relaxace pohodlná. Lze prát na 30°C. Barva:přírodní / hnědá melanžbílá / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:polyratan / hliník / látka Rozměry stolu:šířka: 65 cmhloubka: 65 cmvýška: 30 cmRozměry pohovky:šířka: 220 cmhloubka: 75 cmvýška: 65 / 130 cmšířka sedu: 188 cmhloubka sedu: 65 cmvýška sedu: 30 / 37 cm (bez podušky / s poduškou)šířka opěradla: 188 cmvýška opěradla: 35 / 44 cm (bez podušky / s poduškou)Rozměry křesílka:šířka: 65 cmhloubka: 75 cmvýška: 65 cmšířka sedu: 65 cmhloubka sedu: 65 cmvýška sedu: 30 / 37 cm (bez podušky / s poduškou)šířka opěradla: 65 cmvýška opěradla: 35 / 44 cm (bez podušky / s poduškou)Rozměry podušek: 6x poduška na sedák: 65 x 65 x 7 cm5x poduška na opěradlo: 65 x 43 x 20 cm2x poduška: 48 x 44 x 18 cmBalení obsahuje: 1x stůl1x pohovka2x přídavné křesílkopoduškymontážní sadaDodáváno v demontu. 

Tento produkt naleznete ve skupině Sedací soupravy, je v nabídce značky HOME-G, barevná varianta je béžová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka HOME-G, barevná varianta je béžová, materiálové provedení je Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sedací nábytek, je v nabídce značky HOME-G, barevná varianta je béžová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
BARVABéžová
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLModerní
STYLRatanový
STYLElegantní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL NOHOUPlast
NOHY STOLU2 nohy
MATERIÁL DESKYPlast
TVARČtvercový
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU2x křeslo
OBSAH SETU1x pohovka
OBSAH SETU1x stolek
VÝŠKA OPĚRKY ZAD44 cm
VÝŠKA OPĚRKY ZAD35 cm
ŠÍŘKA KŘESLA65 cm
ŠÍŘKA65 cm
ŠÍŘKA220 cm
HLOUBKA SEDU65 cm
ŠÍŘKA STOLU65 cm
HLOUBKA STOLU65 cm
VÝŠKA SEDU30 cm
VÝŠKA SEDU37 cm
VÝŠKA STOLU30 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HLOUBKA KŘESLA75 cm
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
VÝŠKA65 cm
VÝŠKA30 cm
HLOUBKA65 cm
HLOUBKA75 cm
VÝŠKA KŘESLA65 cm
ŠÍŘKA SEDU65 cm
ŠÍŘKA SEDU188 cm
BAREVNÁ VARIANTAPřírodní
Hmotnost60000.000g
KategorieNábytek, Sedací soupravy, Zahradní nábytek, Sedací nábytek, Sestavy nábytku, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní sedací soupravy, Zahradní pohovky, Přírodní ratan
ZnačkaHOME-G
Barvabéžová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 4 ks umělý ratan / látka Přírodní - jak nakoupit nejvýhodnější?