Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 60 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá - popis produktu

ELEGANTNÍ ZAHRADNÍ SEDACÍ SOUPRAVA Stylová zahradní sestava by neměla chybět na žádné terase! Sedací souprava přispěje k vaší letní relaxaci a zároveň se stane ideálním řešením pro zahradní party za teplých večerů. Tato sestava nabízí italskou eleganci a styl, díky nimž bude každá zahrada vypadat ještě útulněji. KVALITNÍ MATERIÁLY Technorattan byl opleten na hliníkové, práškem potažené struktuře. Oba tyto materiály jsou extrémně odolné a odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, jako je UV záření, vlhkost a nízká teplota. Pro zvýšení stability je stůl vybaven příčkou, která spojuje nohy, a techno-ratanová deska je navíc vybavena tabulí z tvrzeného skla, které svými vlastnostmi eliminuje možnost poškrábání a vy tak můžete bez obav pořádat letní party. Každé sedadlo v sestavě je opatřeno pohodlnými poduškami s odnímatelnými potahy, které lze prát v pračce. Není tak potřeba se obávat náhodného zašpinění.  LETNÍ POSEZENÍ S PŘÁTELI Bavte hosty ve velkém stylu na zahradě nebo pod pergolou. Sestava umožňuje pohodlné posezení až pro 7 osob! Tato zahradní sedací souprava se skládá ze dvou pohodlných křesel, pohovky, dvou praktických taburetů a elegantního stolu, na který můžete umístit nejen chladné nápoje, ale také občerstvení nebo grilované pokrmy.  BAREVNÁ VARIABILITA Díky velkému výběru dostupných odstínů nebude pro nikoho problém si zvolit tu pravou pro jeho terasu. Sestavu nabízíme v 6 elegantních barevných variantách a snadno si tak vytvoříte designový jídelní kout na vaší zahradě. Sedací souprava je laděná do přírodních, harmonických odstínů, které navodí intimní atmosféru při večerních chvilkách nerušeného relaxu. hnědá / hnědá melanž krémová / béžová melanž světle šedá / šedá melanž šedá / šedá melanž přírodní / hnědá melanž bílá / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.  TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál:polyratan / hliník / látka / skloRozměry stolu:šířka: 140 cmhloubka: 80 cmvýška: 70 cmtloušťka desky: 5 mmRozměry pohovky:šířka: 183 cmhloubka: 74 cmvýška: 85 / 90 cm (bez podušky / s poduškou)šířka sedu: 172 cmhloubka sedu: 60 / 47 cm (bez podušky / s poduškou)výška sedu: 36  / 46 cm (bez podušky / s poduškou)šířka opěradla: 170 cmvýška opěradla: 52  / 50 cm (bez podušky / s poduškou)Rozměry křesla:šířka: 67 cmhloubka: 74 cmvýška: 85 / 90 cm (bez podušky / s poduškou)šířka sedu: 57 cmhloubka sedu: 60 / 47 cm (bez podušky / s poduškou)výška sedu: 36  / 46 cm (bez podušky / s poduškou)šířka opěradla: 57 cmvýška opěradla: 52  / 50 cm (bez podušky / s poduškou)Rozměry taburetu:šířka: 40cmhloubka: 40 cmvýška: 40 / 48 cm (bez podušky / s poduškou)Rozměry podušek: 5x poduška na sedák: 57 x 60 x 10 cm5x poduška na opěradlo: 60 x 50 x 13 cm2x poduška na taburet: 41 x 41 x 8 cm Hmotnost:52 kg MONTÁŽ Souprava je dodávána v demontovaném stavu. Montáž je jednoduchá díky přiložené montážní sadě a návodu. Balení obsahuje: 1x stůl2x pohovka2x křeslo2x taburetpoduškydeska na stolek

Produkt Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky HOME-G, barevná varianta je krémová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka HOME-G, barevná varianta je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací nábytek, je v nabídce značky HOME-G, barevná varianta je krémová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVABéžová
BARVAKrémová
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
STYLModerní
STYLRatanový
STYLElegantní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL NOHOUPlast
NOHY STOLU2 nohy
MATERIÁL DESKYSklo
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU2x křeslo
OBSAH SETU1x pohovka
OBSAH SETU2x taburet
OBSAH SETU1x stolek
VÝŠKA KŘESLA90 cm
VÝŠKA KŘESLA85 cm
HLOUBKA SEDU47 cm
HLOUBKA SEDU60 cm
ŠÍŘKA KŘESLA67 cm
ŠÍŘKA40 cm
ŠÍŘKA67 cm
ŠÍŘKA140 cm
ŠÍŘKA183 cm
VÝŠKA90 cm
VÝŠKA40 cm
VÝŠKA85 cm
VÝŠKA70 cm
HLOUBKA STOLU80 cm
VÝŠKA STOLU70 cm
ŠÍŘKA TABURETU40 cm
HLOUBKA TABURETU40 cm
VÝŠKA TABURETU40 cm
VÝŠKA SEDU36 cm
VÝŠKA SEDU46 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA KŘESLA74 cm
HLOUBKA40 cm
HLOUBKA74 cm
HLOUBKA80 cm
TLOUŠŤKA DESKY0,5 cm
ŠÍŘKA STOLU140 cm
ŠÍŘKA SEDU57 cm
ŠÍŘKA SEDU172 cm
BAREVNÁ VARIANTABílá
Hmotnost85000.000g
KategorieNábytek, Krémy, Sedací soupravy, Zahradní nábytek, Sedací nábytek, Sestavy nábytku, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní sedací soupravy
ZnačkaHOME-G
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 6 ks umělý ratan Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?