Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 337 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní - popis produktu

Tato elegantní sedací soupravat pojme až 6 osob. Sestava se skládá ze stolu a dvou pohovek, které tvoří levý roh.  Odolnost zajišťuje hliníková konstrukce s práškovým nástřikem pokrytá ručně tkaným umělým ratanem. O komfort používání se starají pohodlné silně polstrované polštáře a vysoké opěráky. Polštáře jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru, který zaručuje odolnost vůči nepříznivým povětrnostním vlivům. Zip použitý u polštářů umožňuje rychlé a snadné sejmutí a čištění.  UPOZORNĚNÍ: malé barevné polštářky uvedené na obrázcích nepatří k sadě a jsou pouze prvkem používaným pro dekoraci.Barva: hnědá / hnědá melanžkrémová / béžová melanžsvětle šedá / šedá melanžšedá / šedá melanžpřírodní / hnědá melanžbílá / šedá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: hliníkové profily / umělý ratan / skloRozměry stolu: šířka: 140 cm hloubka: 80 cm výška: 70 cmRozměry levého dílu pohovky:šířka: 180 cm hloubka: 85 cm výška: 100 cmRozměry pravého dílu pohovky:šířka: 200 cm hloubka: 85 cm výška: 100 cmOstatní rozměry: hloubka sedu: 60 / 64 cm (s polštářem / bez polštáře)výška sedu: 36 / 48 cmvýška opěradla: 52 / 64 cm Hmotnost: 86 kgSada obsahuje: 2x pohovka1x stůlpolštářemonážní šroubyklíčDodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky HOME-G, barevná varianta je Cappuccino, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní sedáky, patří pod značku HOME-G, barevné provedení je Cappuccino, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní lze nalézt mezi produkty ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka HOME-G, barevná verze je Cappuccino, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVABéžová
BARVAKrémová
BARVACappuccino
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
HMOTNOST86 kg
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
VÝŠKA100 cm
VÝŠKA70 cm
HLOUBKA STOLU80 cm
VÝŠKA STOLU70 cm
VÝŠKA POHOVKY100 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU2x pohovka
OBSAH SETU7x polštář
OBSAH SETU6x poduška na sedák
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
ORIENTACE POHOVKYLevá
ŠÍŘKA POHOVKY200 cm
ŠÍŘKA POHOVKY180 cm
SNÍMATELNÝ POTAHAno
ŠÍŘKA180 cm
ŠÍŘKA200 cm
ŠÍŘKA140 cm
ŠÍŘKA STOLU140 cm
HLOUBKA80 cm
HLOUBKA85 cm
HLOUBKA POHOVKY85 cm
BAREVNÁ VARIANTAPřírodní
Hmotnost86000.000g
KategorieSedací soupravy, Stoly, Zahradní sedáky, Umělý ratan, Zahradní sedací soupravy, Zahradní stoly, Zahradní pohovky, Přírodní ratan
ZnačkaHOME-G
BarvaCappuccino
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava levý roh umělý ratan Přírodní - jak nakoupit nejvýhodnější?