Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 093 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel - popis produktu

Sada zahradního nábytku z technoratanu Cezar doplní každou zahradu, balkón nebo terasu. Rohová sedací souprava má modulární strukturu - můžete si ji libovolně uspořádat! Je to záruka pohodlí a funkčnosti nábytku. Má puf, který lze použít jako další místo na sezení nebo opěrku nohou, což zvýší komfort při odpočinku. Sada má polštáře na sedacích a opěradlech, které jsou barevně sladěny s celkem. Deska stolu je vyrobena z tvrzeného skla a rám nábytku z práškově lakované ocelí. K sedací soupravě doporučujeme zakoupit křeslo Lord ve stejné barvě. Rozměry modulu (cm): 3x rohová židle: 76x65x66 Pohovka: 183x65x66 Osmanská: 64x64x34 Konferenční stolek: 64x64x37 DOBRÉ VĚDĚT: * Technorattan (také známý jako umělý ratan) - je syntetický materiál vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HPDE nebo polyurethanu, který napodobuje barvy a vlastnosti přírodního ratanu. Výhodou technoratanového nábytku je jeho vysoká odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména proti UV záření. * Tvrzené sklo je pětkrát odolnější proti poškození než běžné sklo a odolává tzv.”tepelnému šoku”, to znamená rychlým změnám teploty (na rozehřátý stůl můžete položit studené nebo zmrazené nádobí a naopak). Pokud dojde k prasknutí v důsledku mechanického poškození, rozpadne se na malé kousky s tupými hranami.

Produkt Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady nábytku, vyrábí jej značka Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Produkt Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel patří do skupiny produktů Balkonový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel - parametry produktu

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel - historie ceny a dostupnosti

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel - další zajímavé produkty

Zahradní rohová sedačk Cezar 4 části karamel - jak nakoupit nejvýhodnější?