Zahradní houpačka YF-SW098, šedá

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá - popis produktu

Stylová moderní třímístná houpačka v příjemných teplých barvách ozdobí zahradu, terasu, nebo balkon. Zpříjemní ztrávený čas odpočinku a relaxace venku s rodinou nebo přáteli. - Pevná stabilní ocelová konstrukce je opatřen práškovým nástřikem šedé laku. - Pohodlné sedadlo upevněné silnými bezpečnými stabilními pružinami. - Potah z elegantního dvojitého textilenu. - Pevná střecha s nastavitelným sklonem chrání před sluncem a deštěm. - Střecha z 100% polyesteru ( 190 g/ m2 ) s dlouhou životností a ochranou proti povětrnostním vlivům. - Velmi praktický kus nábytku ve vaší zahradě. - Snadná montáž. - Střechu lze rychle vyčistit a vyprat v pračce při nízkých teplotách. - Může být složená. - Bude sloužit mnoho sezón. Rozměr: 193 x 120 cm, výška 167 cm Nosnost: 280 kg DOBRÉ VĚDĚT: TEXTILEN - typ síťované čalounické textilie z vinylu určené pro venkovní použití. Neabsorbuje vodu, je ohebný a odolný i při velkém zatížení. Navíc je odolný vůči slunečnímu záření. Odolává nečistotám, prachu i plísním. Rychle osychá a snadno se čistí.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní houpačka YF-SW098, šedá patří do skupiny produktů Zahradní houpačky, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Balkonový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá - parametry produktu

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá - další zajímavé produkty

Zahradní houpačka YF-SW098, šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?