Zahradní křeslo VIGO taupe

Zahradní křeslo VIGO taupe

Zahradní křeslo VIGO taupe

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo VIGO taupe - popis produktu

Polohovací zahradní křeslo vyrobené z dvojitého materiálu s polstrováním na sedáku i opěradle. Určené pro relaxaci a příjemné posezení na zahradě, terase, nebo balkónu. Velmi pohodlné díky 7- polohám nastavení opěradla. Nastavení se provádí jednoduše zvednutím a posunutím područek. Zcela sklopné, takže i na malém balkónu zabírá málo místa. Rám je vyroben z hliníku a oceli a je lakován práškovou barvou. Tato úprava bezpečně zabraňuje tvorbě rzi a zabezpečuje dlouhou životnost. Díky dvojité výplni je křeslo velmi pohodlné a komfortní. Barvy: konstrukce: šedá výplň: taupe Ke křeslu doporučujeme STŮL ze stejné série. DOBRÉ VĚDĚT: TEXTILEN - typ síťované čalounické textilie z vinylu určené pro venkovní použití. Neabsorbuje vodu, je ohebný a odolný i při velkém zatížení. Navíc je odolný vůči slunečnímu záření. Odolává nečistotám, prachu i plísním. Rychle osychá a snadno se čistí.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní křeslo VIGO taupe lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací nábytek, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní křeslo VIGO taupe - parametry produktu

Zahradní křeslo VIGO taupe - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo VIGO taupe - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo VIGO taupe - jak nakoupit nejvýhodnější?