Sedací souprava Malta béžový

Sedací souprava Malta béžový

Sedací souprava Malta béžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 994 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sedací souprava Malta béžový - popis produktu

Zahradní sada technoratanového nábytku Malta je skvělou volbou pro každou terasu a zahradu, kde budete s radostí trávit celé letní odpoledne a víkendy. Sada obsahuje třímístnou pohovku, puf, dvě křesla a konferenční stolek. Sada je vybavena polštáři na sedácích a opěradlech, které jsou barevně sladěny k celku. Díky tomu sestava vypadá opravdu stylově. Deska stolu je vyrobena z tvrzeného skla a rám nábytku z práškově lakované oceli. K sedací soupravě doporučujeme zakoupit křeslo Lord ve stejné barvě. Rozměry modulu (cm): křeslo: 76x65x66 Pohovka: 183x65x66 Konferenční stolek: 85x48x37 DOBŘE VĚDĚT: *Technorattan (jinak umělý ratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu, modelovaného podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z technoratanu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření. *Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné a odolnější vůči tzv. 'tepelného šoku', tj. rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).

Produkt Sedací souprava Malta béžový patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Sedací souprava Malta béžový lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací nábytek, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Sedací souprava Malta béžový - parametry produktu

Sedací souprava Malta béžový - historie ceny a dostupnosti

Sedací souprava Malta béžový - další zajímavé produkty

Sedací souprava Malta béžový - jak nakoupit nejvýhodnější?