Zahradní pavilon 3x3 m béžový

Zahradní pavilon 3x3 m béžový

Zahradní pavilon 3x3 m béžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní pavilon 3x3 m béžový - popis produktu

Moderní zahradní pavilon v béžové barvě je předurčen k dekorativnímu zastřešení na zahradě, nebo terase. - Pevná stabilní ocelová konstrukce ( průměr trubek 36 mm ) je opatřen práškovým nástřikem laku. - Střecha z 100% polyesteru ( 190 g/ m2 ) s dlouhou životností a ochranou proti povětrnostním vlivům. - Chrání před sluncem, větrem a deštěm. - Šikmá střecha zabezpečuje bezproblémový odtok vody. - Pevná střecha zabraňuje prověšení. - Střešní ventilace. - Velmi užitečný kus nábytku ve vaší zahradě. - Praktický. - Vybaven 4 nastavitelnými a odnímatelnýmí stěnami z 100% polyesteru ( 140 g/ m2 ). - Jejich rozložení vytváří plné zastínění. - Dostatečně prostorný pro umístění nad soupravou zahradního nábytku. - Rychlá montáž. - Střechu lze rychle vyčistit a vyprat v pračce při nízkých teplotách. - Lze ukotvit k zemi. - Bude sloužit mnoho sezón. Rozměr: 300 x 300 cm, výška 305 cm VŽDY CHRAŇTE PŘED MIMOŘÁDNĚ NEPŘÍZNIVÝMI POVĚTRNOSTNÍMI PODMÍNKAMI! DOBRÉ ZNÁT: * Polyester - syntetický vodu vysoce odpuzující materiál, který se vyznačuje vysokou odolností a elasticitou. Jedná se o snadno udržovatelný materiál, odolný vůči skvrnám, plísním a hmyzu.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní pavilon 3x3 m béžový lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní altány, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní pavilon 3x3 m béžový - parametry produktu

Zahradní pavilon 3x3 m béžový - historie ceny a dostupnosti

Zahradní pavilon 3x3 m béžový - další zajímavé produkty

Zahradní pavilon 3x3 m béžový - jak nakoupit nejvýhodnější?