Akátové zahradní lehátko

Akátové zahradní lehátko

Akátové zahradní lehátko

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akátové zahradní lehátko - popis produktu

Akát řadíme mezi nejtvrdší dřeviny. Jeho dřevo je houževnaté, pružné, odolné vůči povětrnostním podmínkám, vodě i kontaktu se zemí. Odolává dřevokaznému hmyzu, houbám, nepodléhá hnilobě. Je odolný proti znečištění ovzduší. A právě díky těmto vlastnostem je akátové dřevo ideální pro výrobu zahradního nábytku. Velmi dobře odolává UV záření a klimatickým vlivům, proto vydrží sloužit po dlouhá léta. Praktické pohodlné zahradní lehátko s opěradlem zaujme svým čistým designem a krásou zvoleného materiálu. Masivní akátové dřevo v příjemném barevném odstínu vás oslní svou elegancí. - Moderní styl. - Pohodlné pro dlouhou relaxaci a odpočinek. - Kombinované vyztužené nohy zaručují bezpečné používání i na kluzkém povrchu. - Jednoduchá přeprava. Povrch je napuštěn ošetřujícím olejem, čímž je mu poskytnuta maximální ochrana. Navíc je tím zdůrazněn charakter dřeva. Snadno se čistí pouze navlhčeným hadříkem.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Akátové zahradní lehátko lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Akátové zahradní lehátko - parametry produktu

Akátové zahradní lehátko - historie ceny a dostupnosti

Akátové zahradní lehátko - další zajímavé produkty

Akátové zahradní lehátko - jak nakoupit nejvýhodnější?