Akátové zahradní lehátko s kolečky

Akátové zahradní lehátko s kolečky

Akátové zahradní lehátko s kolečky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akátové zahradní lehátko s kolečky - popis produktu

Akát řadíme mezi nejtvrdší dřeviny. Jeho dřevo je houževnaté, pružné, odolné vůči povětrnostním podmínkám, vodě i kontaktu se zemí. Odolává dřevokaznému hmyzu, houbám, nepodléhá hnilobě. Je odolný proti znečištění ovzduší.   A právě díky těmto vlastnostem je akátové dřevo ideální pro výrobu zahradního nábytku.   Velmi dobře odolává UV záření a klimatickým vlivům, proto vydrží sloužit po dlouhá léta.   Praktické pohodlné zahradní lehátko s nastavitelným opěradlem zaujme svým čistým designem a krásou zvoleného materiálu. Masivní akátové dřevo v příjemném barevném odstínu vás oslní svou elegancí.   - Mírně rustikální styl. - Pohodlné pro dlouhou relaxaci a odpočinek. - Kombinované vyztužené nohy zaručují bezpečné používání i na kluzkém povrchu. - Jednoduchá přeprava díky kolečkům.   Povrch je napuštěn ošetřujícím olejem, čímž je mu poskytnuta maximální ochrana. Navíc je tím zdůrazněn charakter dřeva. Snadno se čistí pouze navlhčeným hadříkem.

Produkt Akátové zahradní lehátko s kolečky lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Akátové zahradní lehátko s kolečky patří do skupiny produktů Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Akátové zahradní lehátko s kolečky - parametry produktu

Akátové zahradní lehátko s kolečky - historie ceny a dostupnosti

Akátové zahradní lehátko s kolečky - další zajímavé produkty

Akátové zahradní lehátko s kolečky - jak nakoupit nejvýhodnější?