Zahradní křeslo HAITI ratan šedé

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 819 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé - popis produktu

Křeslo HAITI je elegantní křeslo moderního vzhledu je perfektním doplňkem vaší zahrady, nebo terasy. Křeslo je kompletně opletené plochým ratanem. Ergonomický tvar zaručuje dlouhé a pohodlné odpočívání. Je velmi pohodlné díky širokým opěrkám rukou. Hodí se jak k nízkým konferenčním stolkům, tak k vysokým jídelním stolům. V kombinaci s ratanem, který je odolný vůči vlivům počasí z něj dělá krásný kus nábytku pro mnoho sezón. Kovový rám zabezpečuje stabilitu a pevnost. Nohy křesla jsou opláštěné hliníkovým lemem, a proto nedochází k poškození ratanu v zahradních podmínkách. Ke křeslu doporučujeme stůl ze stejné série. DOBRÉ VĚDĚT: Ratan (často nazýván technoratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu. Je modelován podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z tohoto materiálu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní křeslo HAITI ratan šedé patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Ratanová křesla, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé - parametry produktu

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo HAITI ratan šedé - jak nakoupit nejvýhodnější?