Zahradní židle ratan Oxford s polštářem

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem - popis produktu

Moderní, stylové křeslo v podobě židle. Maximální komfort díky velkým a hrubým polštářům. Ergonomický tvar zajišťuje maximální komfort užívání a odpočinku. Nábytek je vybaven područkami pro větší pohodlí. Křeslo do interiéru i exteriéru. Široké nohy s protiskluzovými podložkami zaručují bezpečnost i na mokré terase. Výrobek je do každého ročního období a snadno se čistí, polštář se dá sundat, rám je odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Je vhodný jak pro nízké konferenční stolky, tak pro vysoké stoly. U židle doporučujeme stůl ze stejné série. DOBŘE VĚDĚT: *Technoratan (jinak umělý ratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu, modelovaného podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z technoratanu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření.

Produkt Zahradní židle ratan Oxford s polštářem lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní židle ratan Oxford s polštářem patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem - parametry produktu

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem - historie ceny a dostupnosti

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem - další zajímavé produkty

Zahradní židle ratan Oxford s polštářem - jak nakoupit nejvýhodnější?