Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee - popis produktu

Zahradní souprava HAITI stůl + 4 křesla byla vyrobená s nejvyšší precizností. Skládá se ze 4 pohodlných a zároveň stylových křesel a vysokého stabilního stolu. Svým uživatelům zajistí nejvyšší komfort užívání. Praktická, multifunkční jídelní souprava je určená pro venkovní použití. STŮL: Rozměr: 150 x 90 cm, výška 73 cm Elegantní moderního vzhledu kompletně opleten plochým ratanem, Stylový úplet dodává moderní charakter a skvělý vizuální efekt. Rám lakován práškovou barvou. Skleněná deska (s přísavkami, díky nimž je velmi stabilní a 'nehýbe se') s matnou vrstvou hedvábné barvy, Nohy lze mírně nastavit, nábytek tak bude bezpečně stát i na ne zcela rovném povrchu. KŘESLO: Kompletně opletené plochým ratanem. Ergonomický tvar, široké opěrky rukou. Kovový rám zabezpečuje stabilitu a pevnost. Nohy opláštěné hliníkovým lemem, proti poškození ratanu. Zahradní souprava HAITI bude ideální pro vaši terasu, nebo zahradu. Sada obsahuje 8047108 (STŮL) a 8027605 (KŘESLO). DOBRÉ VĚDĚT: Ratan (často nazýván technoratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu. Je modelován podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z tohoto materiálu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření. Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné sklo a je odolnější vůči tzv. 'teplotnímu šoku': rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).

Produkt Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee - parametry produktu

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee - historie ceny a dostupnosti

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee - další zajímavé produkty

Zahradní souprava HAITI ratan stůl + 4 židli coffee - jak nakoupit nejvýhodnější?