VERSACE Eros Flame EdP

VERSACE Eros Flame EdP

VERSACE Eros Flame EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VERSACE Eros Flame EdP - popis produktu

Parfémovaná voda VERSACE Eros Flame EdP:Přáli byste si mít parfémovanou vodu, díky které obdržíte jeden kompliment za druhým? VERSACE Eros Flame EdP je vůně ideální pro muže. Nejvýraznější složkou této parfémované vody je dřevitá příměs, jejíž znakem jsou tóny různého dřeva, jako je cedrové nebo růžové. Parfémovaná voda je také doplněna vedlejší vůní koření, tudíž je další její předností vůně růžového pepře, koriandru, skořice aj. Tato parfémovaná voda se hodí pro běžný den i na večer. VERSACE Eros Flame EdP pochází z Itálie. Zásadní přednosti pánské parfémované vody VERSACE Eros Flame EdP Parfémovaná voda přizpůsobena mužům Hlavním aroma je dřevitá vůně Vedlejší vůně VERSACE Eros Flame EdP: kořeněná Původ v Itálii Informace o výrobci VERSACE Mluvíme-li o značce Versace, ta byla založena roku 1978 v Miláně. Tato značka vůní přináší pocit povzbuzení, vášně a luxusu. Versace nabízí vůně pro příležitosti všeho druhu, každá z nich vám zajistí pocit maximálního sebevědomí. U této značky najdete luxusní kosmetiku, oblečení, doplňky, kosmetiku a taktéž i nábytek.

Produkt VERSACE Eros Flame EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Versace, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt VERSACE Eros Flame EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

VERSACE Eros Flame EdP - parametry produktu

VERSACE Eros Flame EdP - historie ceny a dostupnosti

VERSACE Eros Flame EdP - další zajímavé produkty

VERSACE Eros Flame EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?