VERSACE Versace Woman EdP

VERSACE Versace Woman EdP

VERSACE Versace Woman EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 539 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VERSACE Versace Woman EdP - popis produktu

Parfémovaná voda VERSACE Versace Woman EdP:Měli byste zájem o parfémovanou vodu, díky níž zaujmete své okolí? VERSACE Versace Woman EdP poskytuje perfektní vůni pro ženy. Základ této parfémované vody tvoří květinová příměs, pro kterou jsou samozřejmé tóny jasmínu, růží nebo fialky. Parfémovaná voda je dotažena k dokonalosti vůní květin, proto má také aroma jasmínu, černého rybízu, pomerančových květů apod. Tato parfémovaná voda se ujme především v letním období. VERSACE Versace Woman EdP je původem z Itálie. Základní parametry parfémované vody VERSACE Versace Woman EdP Parfémovaná voda ideální pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně VERSACE Versace Woman EdP: květinová Tato parfémovaná voda pochází z Itálie Informace o značce VERSACE Značka Versace byla založena v roce 1978 v Miláně. Vůně s italským nádechem vám dodají pocit povzbuzení, luxusu a vášně. S vůní Versace nikdy nešlápnete vedle, které se podílí na vašem pocitu sebevědomí. K této značce patří nejen parfémy, kvalitní kosmetika, luxusní oblečení a doplňky, ale najdete u ní i nábytek.

Produkt VERSACE Versace Woman EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Versace, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt VERSACE Versace Woman EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

VERSACE Versace Woman EdP - parametry produktu

VERSACE Versace Woman EdP - historie ceny a dostupnosti

VERSACE Versace Woman EdP - další zajímavé produkty

VERSACE Versace Woman EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?