Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 200 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha - popis produktu

eBook: Kniha Velkým dětem nabízí čtenářům pohlazení po duši, které může pomoci najít cestu ke šťastnému životu prožitému ve zdraví. Prostřednictvím drobných příběhů ukazuje běžný život, plný pochyb, nedorozumění a nedůvěry. Nabízí ale také možnosti, jak se s životními obtížemi vypořádat, jak si ze svého života vytvořit místo, které máme rádi. Jak dělat radost sobě i jiným. Celým životem nás provázejí naše myšlenky. Ty, o kterých mluvíme, ale hlavně ty, které se skrývají v naší hlavě a v naší duši. Myšlenky jsou energií – to, jaké máme myšlenky, nás ovlivňuje, dává směr našemu životu a pocitům, které nás provázejí. Prostřednictvím myšlenek dokážeme mnohé změnit. Jen je důležité vědět, čeho chceme dosáhnout. Tato kniha nám připomíná, že je třeba žít svůj vlastní život, nesrovnávat se stále s někým jiným, a tím žít jeho život. Je třeba věřit sám sobě. Svým pocitům, svému nadání i svým přáním. Je to důležité pro nás, naše děti i naše blízké.

Tento produkt se nachází v kategorii Knihy pro děti od značky Cattacan, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Cattacan, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha - parametry produktu

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha - další zajímavé produkty

Velkým dětem - Hvízdalová Kořenda - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?