Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha - popis produktu

eBook: Autorka má mnohaletou praxi s dětmi s postižením, zejména s dětmi s poruchou autistického spektra, diagnózou, kterou má její vlastní dcera. Na základě odborné literatury i vlastní zkušenosti rozebírá jednotlivá úskalí běžného života, které zažívá dítě s autismem, a nabízí řešení těchto situací. Kniha je určena pro rodiče, speciální pedagogy, asistenty pedagoga, vychovatele, terapeuty. V knize naleznete témata, jako jsou problémové chování a následné zklidnění dítěte, komunikace a nácviky dovedností, Son – Rise program, relaxační techniky, emoční nestabilita, způsob myšlení dítěte s autismem, video-nácviky a další.

Produkt Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky E-knihy jedou, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku E-knihy jedou, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha - parametry produktu

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha - další zajímavé produkty

Moje dítě s autismem - Lucie Šarközyová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?