Varvara - Marka Míková - audiokniha

Varvara - Marka Míková - audiokniha

Varvara - Marka Míková - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Varvara - Marka Míková - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Objevte fascinující podmořský svět s velrybou Varvarou. Příběh o velrybím kytovci, který pod dohledem vědců uplaval nejdelší dráhu, jakou kdy nějaký savec urazil. Věřili byste, že Varvara uplavala na své cestě Pacifikem neuvěřitelných 22 500 kilometrů? Vesele smutný, smutně veselý příběh, který vznikl na základě skutečných událostí. Poznejte, jaké to je být plejtvákem šedým a jakým nástrahám musí ve svém životě čelit. Sledujte Varvaru od narození přes řadu dobrodružství, kdy poznává, že život není jen samá legrace a ne každý se narodí zdravý. Nakonec vše dobře dopadne a Varvara dokonce najde i velkou lásku. Slyšíte už velrybí zpěv? Marka Míková napsala, přečetla a nazpívala nádherný podmořský příběh.

Produkt Varvara - Marka Míková - audiokniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Tympanum, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Varvara - Marka Míková - audiokniha - parametry produktu

Varvara - Marka Míková - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Varvara - Marka Míková - audiokniha - další zajímavé produkty

Varvara - Marka Míková - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?