Ledová obluda - David Walliams - audiokniha

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Další soubor deseti strašliváckých historek o dětech jako Hladový Hubert, Krutá Klotylda, Hnusná Háta, Mlsný Marcel, Superhvězda Stáza a dalších. Malá Elsie žije v Londýně roku 1899, kde to sirotci jako ona rozhodně nemají jednoduché. Během protloukání se v šedivých ulicích viktoriánské metropole však její život projasní novinka, že do místního Přírodovědného muzea přivezou dokonale zachovaného mamuta zamrzlého v ledu. Děvčátko je navzdory všem překážkám rozhodnuté poznat „ledovou obludu“ blíž. Co kdyby šlo obrovské zvíře ještě oživit? Když si Elsie s obludou poprvé pohlédnou z očka do oka, začne největší a nejzábavnější dobrodružství jejich života.

Produkt Ledová obluda - David Walliams - audiokniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Tympanum, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha - parametry produktu

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha - další zajímavé produkty

Ledová obluda - David Walliams - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?