Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l - popis produktu

Univerzální batoh s objemem 23 l inspirovaný outdoorovými aktivitami s přihrádkou na notebook 15,6' a vodotěsnou kapsou od značky Thule v nezaměnitelně stylovém zeleném provedení. Batoh je vyroben z kvalitního nylonu 400D s certifikací bluesign®, který zaručuje jeho odolnost a ekologický přístup. Navíc, osazení s kvalitními zipy YKK zajišťuje snadné a spolehlivé používání batohu, čímž vám poskytuje jistotu a spokojenost s jeho výkonem a trvanlivostí. S touto kombinací praktičnosti, stylu a kvality je tento batoh neocenitelným společníkem pro každodenní dobrodružství a cestování. Speciální polstrované kapsy ochrání váš 15,6' notebook i 10,5' tablet a udrží vaši techniku v bezpečí. Prostorný batoh na notebook má vnější rozměry: 29,0 x 25,0 x 46,0 cm s prostorem pro notebook ve velikosti: 38,5 x 26,5 x 3,1 cm. Díky kapse s měkkou výstelkou máte rychlý přístup ke cenným věcem, jako jsou telefon, sluneční brýle nebo jiné hodnotné předměty, které budou vždy po ruce a dobře chráněny. Organizační panel umožňuje rychlý přístup k drobným předmětům, psacím potřebám nebo klíčům, čímž vám usnadňuje organizaci a uspořádání věcí v batohu. Druhá přihrádka poskytuje dostatek místa pro osobní věci, navíc má vodotěsnou kapsu z TPU, která zaručuje bezpečnost a ochranu uloženého obsahu. Vnitřní boční kapsy ze střechového síťového materiálu vám umožňují rychle uložit láhve s pitím, powerbanky nebo deštníky, čímž máte vše, co potřebujete, při ruce a dobře dostupné. Upevňovací poutky na předním panelu vám dávají možnost snadno přichytit další vybavení, čímž se vám otevírají nové možnosti využití batohu. Praktický průchodový zádový panel umožňuje snadné připevnění batohu k cestovnímu kufru, což vám usnadňuje cestování a zajišťuje pohodlné přenášení. Hrudní popruh, polstrovaný zádový panel s kanálky pro plynulý proud vzduchu a boční kompresní popruhy zajišťují pohodlné a vyvážené nošení batohu, čímž je pro vás cestování ještě příjemnější.

Produkt Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je tmavě zelená.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je tmavě zelená.

Produkt Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l patří do skupiny produktů Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je tmavě zelená.

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l - parametry produktu

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l - další zajímavé produkty

Thule Sportovní batoh EnRoute Mallard Green 23 l - jak nakoupit nejvýhodnější?