Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l - popis produktu

Prakticky organizovaný a elegantní příruční turistický batoh Landmark s přihrádkou na notebook 15“ od značky Thule v elegantním modrém provedení. Prozkoumejte svět s turistickým batohem konvenční velikosti navrženým v dámském provedení, který kombinuje praktičnost s elegancí pro vaše cestovatelská dobrodružství. Batoh je inteligentně navržen s ohledem na bezpečnost, organizaci a pohodlí, abyste si mohli užít cestování na maximum. Přihrádka SafeZone je ideálním místem pro uložení vašich cenností, jako jsou: telefon, sluneční brýle a drobnosti, které si chcete udržet po ruce. Navíc, v přihrádce CashStash, skryté pod přihrádkou SafeZone, můžete bezstarostně uchovávat peníze a pas, díky čemuž budou chráněny před kapesními zloději. Tento inteligentní batoh přináší také praktické řešení pro nosný systém. Tvarované ramenní popruhy a ramenní pás lze skrýt, čímž se předchází jejich opotřebování během přepravy nebo skladování. Inovativní uzávěry LoopLock na zipu batohu zajišťují ochranu před krádeží, a to nejen zabezpečením jezdců zipu k batohu, ale také uzamčením dvojitých zipů (zámky TSA s číselným kódem jsou dostupné samostatně). Batoh vám umožňuje bezpečně uložit váš notebook ve velikosti 15' a tablet ve velikosti 12.9' ve speciální přihrádce, která je promyšleně vyhotovená pro ochranu elektronických zařízení. Vnitřní stahovací pásky a síťované kapsy umožňují bezpečné a organizované uskladnění osobních věcí. Vnější upevňovací místa vám umožňují snadno připevnit karabiny a další doplňky na batoh. Pro dodatečnou bezpečnost na cestách obsahuje batoh také hrudní popruh a integrovanou píšťalku. Tento batoh splňuje rozměry pro palubní zavazadla a můžete ho s sebou vzít do kabiny letadla. Doporučujeme nejdříve vždy zkontrolovat limity vybrané letecké společnosti. 

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je modrá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Produkt Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l patří do skupiny produktů Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je modrá, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je modrá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l - parametry produktu

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l - další zajímavé produkty

Thule Cestovní palubní batoh Landmark modrý 40 l - jak nakoupit nejvýhodnější?