Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l - popis produktu

Cestovní batoh 2v1 Landmark s odnímatelným doplňkovým batohem a přihrádkou na 15' notebook od značky Thule v tmavě zeleném provedení. Cestovní batoh, ideální pro dlouhodobé dobrodružné cestování, se stane Vaším spolehlivým společníkem. S odnímatelným doplňkovým batohem a integrovanými praktickými funkcemi umožňuje pohodlné a dobře uspořádané cestování. Díky speciální přihrádce SafeZone máte bezpečné místo pro svůj telefon, sluneční brýle a ostatní cennosti. Ještě více zabezpečení poskytuje přihrádka CashStash, ukrytá pod SafeZone, kde uchováte peníze a pas bezpečně a pohodlně. Na kratší výlety můžete využít odnímatelný doplňkový batoh o objemu 20 l. Ten poskytuje místo pro váš notebook o velikosti 15', prodyšný zadní panel a skrytou přihrádku CashStash pro osobní věci. Inteligentně navržený systém vám umožní pohodlné nošení doplňkového batohu na přední straně ramenních popruhů, čímž zajistí rovnoměrné rozložení váhy a volné ruce. Pokud byste chtěli větší batoh uskladnit, jednoduše si tvarované ramenní popruhy a bederní pás skryjte a ochraňte je tak před opotřebováním. Další vhodou batohu jsou inovační uzávěry LoopLock, které efektivně brání krádeži, uzamčením jezdců zipu k batohu. Pro maximální bezpečnost můžete uzamknout i dvojité jezdce zipu (zámky s číselným kódem TSA se prodávají samostatně). Vnitřní stahovací pásky a síťované kapsy vám umožní bezpečně uskladnit a uspořádat osobní věci a příslušenství.Boční kapsa se zipem je vhodná na láhev s vodou či další menší předměty, které chcete mít rychle k dispozici. Výhodou je také integrovaná píšťalka v hrudním popruhu, kterou jednoduše přesunete z hlavního do doplňkového batohu. Batoh je designován tak, aby mohl být využit jako příruční zavazadlo v případě, že odnímatelný doplňkový batoh nebudete potřebovat.

Produkt Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l patří do skupiny produktů Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je zelená, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je zelená, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Produkt Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je zelená v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l - parametry produktu

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l - další zajímavé produkty

Thule Cestovní palubní batoh Landmark zelený 60 l - jak nakoupit nejvýhodnější?