Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l - popis produktu

Univerzální batoh s objemem 23 l inspirovaný outdoorovými aktivitami s přihrádkou na notebook 15,6' a vodotěsnou kapsou od značky Thule v působivém elegantním hnědo zlatém provedení. Batoh je vyroben z kvalitního nylonu 400D s certifikací bluesign®, který zaručuje jeho odolnost a ekologický přístup. Navíc, osazení s kvalitními zipy YKK zajišťuje snadné a spolehlivé používání batohu, čímž vám poskytuje jistotu a spokojenost s jeho výkonem a trvanlivostí. S touto kombinací praktičnosti, stylu a kvality je tento batoh neocenitelným společníkem pro každodenní dobrodružství a cestování. Speciální polstrované kapsy ochrání váš 15,6' notebook i 10,5' tablet a udrží vaši techniku v bezpečí. Prostorný batoh na notebook má vnější rozměry: 29,0 x 25,0 x 46,0 cm s prostorem pro notebook ve velikosti: 38,5 x 26,5 x 3,1 cm. Díky kapse s měkkou výstelkou máte rychlý přístup ke cenným věcem, jako jsou telefon, sluneční brýle nebo jiné hodnotné předměty, které budou vždy po ruce a dobře chráněny. Organizační panel umožňuje rychlý přístup k drobným předmětům, psacím potřebám nebo klíčům, čímž vám usnadňuje organizaci a uspořádání věcí v batohu. Druhá přihrádka poskytuje dostatek místa pro osobní věci, navíc má vodotěsnou kapsu z TPU, která zaručuje bezpečnost a ochranu uloženého obsahu. Vnitřní boční kapsy ze střechového síťového materiálu vám umožňují rychle uložit láhve s pitím, powerbanky nebo deštníky, čímž máte vše, co potřebujete, při ruce a dobře dostupné. Upevňovací poutky na předním panelu vám dávají možnost snadno přichytit další vybavení, čímž se vám otevírají nové možnosti využití batohu. Praktický průchodový zádový panel umožňuje snadné připevnění batohu k cestovnímu kufru, což vám usnadňuje cestování a zajišťuje pohodlné přenášení. Hrudní popruh, polstrovaný zádový panel s kanálky pro plynulý proud vzduchu a boční kompresní popruhy zajišťují pohodlné a vyvážené nošení batohu, čímž je pro vás cestování ještě příjemnější.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je hnědá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Produkt Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je hnědá, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je hnědá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l - parametry produktu

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l - další zajímavé produkty

Thule Sportovní batoh EnRoute Ochre/Golden 23 l - jak nakoupit nejvýhodnější?