Tempish Volt-S

Tempish Volt-S

Tempish Volt-S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish Volt-S - popis produktu

Lední brusle Tempish Volt-S:Mezi oblíbené zimní radovánky patří nepochybně i bruslení. Správným doplňkem budou pro vás lední brusle Tempish Volt-S. Moderní a stylově povedené pánské provedení je vytvořeno především pro sportovní bruslení. Jsou vyrobeny jako hokejové brusle, určené pro běžné hráče. Lední brusle Tempish jsou ve velikosti 43. Tzv. US velikost je v tomto případě 9, 10, 13, 11,5, 10,5, 8,5 a 12,5. Zapínají se běžně pomocí tkaniček. Hmotnost celého páru se rovná 2200 g a na ledě s ním jistě zazáříte. Zásadní přednosti ledních bruslí Tempish Volt-S Brusle pro dobrý hokejový výkon Perfektně se hodí pro hráče Vytvořeny přesně pro brankáře Jsou určeny pro muže Lední brusle mají velikost 43 Velikost US je: 9, 10, 13, 11,5, 10,5, 8,5 a 12,5 Brusle Tempish budou se hodit během sportovního bruslení Skelet: Odolný kompozitní materiál Provedení nože: tempish 7000 z nerezavějící oceli Materiál boty: cambra brushed nylon, anatomická vkládací stélka O zavázání se postarají tkaničky Brusle mají celkovou nosnost: 100 kg Brusle mají celkovou hmotnost 2200 g Model vznikl pro sezónu 2020/2021

Produkt Tempish Volt-S lze nalézt mezi produkty ve skupině Hráčské brusle, patří pod značku Tempish, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tempish Volt-S - parametry produktu

Tempish Volt-S - historie ceny a dostupnosti

Tempish Volt-S - další zajímavé produkty

Tempish Volt-S - jak nakoupit nejvýhodnější?