Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 348 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Pro všechny, kdo vědí, že život puberťáka není lehký. Bestseller napěchovaný britským humorem a jedna z nejvlivnějších knih posledního půlstoletí vám zaručeně bude vhánět slzy smíchu do očí. Adrian Mole má problém! Je mu přesně 13 a 3/4 roku, je jedináček, dostává k Vánocům ne-možné dárky a toho, že je intelektuál, si zatím nikdo nevšiml. Musí se starat o příšerného dů-chodce Berta Baxtera a ještě příšernějšího psa Šavli. Adrianovi rodiče se rozvádějí. Navíc se ve škole čerstvě zamiloval do Pandory a dokáže kvůli tomu dokonce přehlížet skutečnost, že Pandora kouří pět cigaret denně a má svůj vlastní zapalovač. Už tři roky po svém vydání se kniha dočkala televizního zpracování v podobě šestidílného seriálu a stala se bestsellerem s 1.9 milionem prodaných výtisků. Následovaly divadelní, filmové a muzikálové adaptace, po-čítačová hra, a překlady do více než třech desítek světových jazyků. V roce 2019 britská sta-nice BBC News zařadila knihu mezi 100 nejvlivnějších knih.

Produkt Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Tympanum, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha - parametry produktu

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha - další zajímavé produkty

Tajný deník Adriana Molea - Sue Townsend - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?