Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 845 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený - popis produktu

Tato sumka byla vyvinuta zejména pro použití k uskladnění celty a příslušenství ke stavbě přístřešku, lze ji použít na uložení libovolného vybavení. Kapsa JUBÖ Bushcraft TarpRoll byla umožňuje přístup do kapsy pomocí podélného zipu i v okamžiku připnutí pouzdra na batoh. Lze ji připnout k libovolnému typu batohu kompatibilnímu se systémem upevnění MOLLE / PALS. Snadno tak navýšíte kapacitu svého batohu o cca 3,5l objemu. Zejména vhodná je pro batohy JUBÖ Bushcraft Zálesák nebo Warrior.  Na těle obalu jsou k dispozici popruhy pro zajištění na batohu. Uvnitř pouzdra je k dispozici menší kapsička např. k uložení stanových kolíků nebo úvazů nebo paracordu. UPOZORNĚNÍ - Batoh není součástí balení, ale lze jej objednat samostatně. Technická specifikace: Rozměry: ⌀ 15 x 23,5 cm Objem: 3,5 l Materiál: Polyester KTX Hmotnost: 85 g Barva: černá / zelená  Záruka 24 měsíců + pozáruční servis

Produkt Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka JUBÖ, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený - parametry produktu

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený - historie ceny a dostupnosti

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený - další zajímavé produkty

Sumka - pouzdro JUBÖ Bushcraft TarpRoll - zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?