Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková - popis produktu

Doplňte batoh Vandrák nebo Poutník nebo RukSak o spodní přídavnou kapsu, která skvěle poslouží k uložení dalšího vybavení.  Kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll byla vyvinuta tak, aby pojmula spacák o velikosti až Carinthia Defence 4 - je zde ale zapotřebí trochu té síly. S menším spacákem je to hračka. Kapsa současně umožňuje přístup k jejímu obsahu i v okamžiku připnutí na batoh. Kromě spacáku lze využít např. na umístění tarpu, hamaky a dalšího vybavení. Jejímu použití se meze nekladou, prostě máte k dispozici dalších cca 10l prostoru který vám navýší kapacitu batohu. V batohu tak najednou zbyde dost místa na více jídla, litinového nádobí, pánviček, konviček, nožů a dalších nezbytností, kterým ultralight gramaři nikdy neporozumí :-) UPOZORNĚNÍ - Batoh není součástí balení, ale lze jej objednat samostatně. Technická specifikace: Rozměry: ⌀ 19 x 39 cm Objem:  cca 9 l Hmotnost: 240 g Materiál: Stanovka s hydrofobní a tužící úpravou / s WAXED úpravou - dle zvolené varianty 100% hovězí kůže mosaz Záruka 24 měsíců + pozáruční servis

Produkt Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková lze nalézt mezi produkty ve skupině Turistické batohy, vyrábí jej značka JUBÖ, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková - parametry produktu

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková - historie ceny a dostupnosti

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková - další zajímavé produkty

Přídavná kapsa JUBÖ Bushcraft Waxed BedRoll - písková - jak nakoupit nejvýhodnější?