Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený - popis produktu

Batoh JUBÖ 25L ZÁLESÁK je batoh vhodný na jedno až dvoudenní výpravy za dobrodružstvím. Vyrobený z velmi odolného materiálu Polyester KTX s hydrofobní úpravou s důrazem na použitelnost a špičkové zpracování. Kompletně navržen a vyroben v České republice. Nový materiál popruhů  Vylepšený nosný systém pro hydrovak Konstrukce batohu: Rozměry batohu jsou přizpůsobené tak, aby batoh dobře seděl na zádech a nepřečníval přes siluetu těla. Vyztužená záda a měkčené opěrné body na bedrech a lopatkách zaručují dobré rozložení tlaku. Bederní pás má velkou sponu a vyztužení bederáku dobře obejme boky. Na bederním pásu najdete i dvě kapsičky na zip. Batoh je klasický tunelový s horním plněním. Uvnitř je velká kapsa na vodní rezervoár a průchod pro hadičku na levou nebo pravou stranu. Na spodní část batohu se dá připnout stan nebo spacák díky Molle vazbě anebo díky popruhům. Na bocích batohu jsou dva páry stahovacích popruhů. Dvě otevřené boční kapsy pojmou i lahev velikosti 1,5 l petka nebo US čutory. Víko batohu má dvě kapsy (jednu přístupnou z vnějšku a jednu z vnitřní strany) a ještě dva popruhy na přichycení vybavení. Na víku je také velcro panel k umístění označení nebo nášivky. Prsní stahovací popruh je vybaven píšťalkou pro signalizaci. Batoh je jednoduchého střihu a překvapí svou odolností, skvělým zpracováním. Stahovací pásky ke sponám jsou vybavený rolovacím velcro 'zajišťovadly' aby z batohu nevisely volné popruhy Technická specifikace: Rozměry: šířka: 260 mm výška: 600 mm  hloubka: 170 mm objem: 25 l Hmotnost: 1269 g    Materiál: 100% Polyester KTX(PU zátěr) Kompletní recenze batohu JUBÖ ZÁLESÁK na www.BUSHCRAFTportal.cz       Záruka 24 měsíců + pozáruční servis Vyrobeno v České republice

Produkt Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka JUBÖ, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený - parametry produktu

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený - historie ceny a dostupnosti

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený - další zajímavé produkty

Batoh JUBÖ Bushcraft 25L ZÁLESÁK - zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?