SULOV IKKI GIRL #4530034

SULOV IKKI GIRL #4530034

SULOV IKKI GIRL #4530034

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SULOV IKKI GIRL - popis produktu

Kolečkové brusle SULOV IKKI GIRL: Hledáte stylové kolečkové brusle pro svoji dospívající dceru? Pak vás jistě zaujmou tyto dětské nastavitelné kolečkové brusle Sulov IKKI GIRL v atraktivním bílém provedení s růžovými a modrými detaily. Součástí bruslí je měkké vnitřní polstrování s komfortní vložkou, která se dokonale přizpůsobí nastavené velikosti skeletu, což umožňuje pohodlné bruslení po mnoho hodin. Vnější část boty modelu IKKI GIRL je potom vyrobena z kvalitních plastových materiálů zaručujících nepromokavost brusle a zároveň dostatečné zpevnění kotníků. Samozřejmostí je oboustranná přezka s pojistkou AUTO LOCK, takže si můžete být jistí pevným usazením nohy uvnitř brusle. In-line brusle Sulov IKKI GIRL jsou vhodné jak pro úplné začátečníky, tak i rekreační jezdkyně, které už mají začátky dávnou za sebou.  Klíčové vlastnosti modelu IKKI GIRLDětské kolečkové brusle pro začínající i pokročiléBrusle Sulov IKKI GIRL mají nastavitelnou velikost (39-342)Stylová provedení v bílé barvě s modrými a růžovými prvky Vnější brusle z kvalitního plastu resistant PE, cold resistant PVC a technického nylonuVnitřní brusle kombinací komfortní vložky a nylonuVelikost koleček je 70 mm In-line brusle Sulov IKKI GIRL umožňují nastavit velikostTento model kolečkových bruslí má speciální konstrukci, která umožňuje jednoduchým způsobem roztáhnout brusli, čímž získáte model, kterým lze obsáhnout až 4 velikostní čísla. To ocení jistě každý, kdo nechce neustále měnit brusle za stále nové a nové s rostoucí nohou. Kolečkové Brusle Sulov IKKI GIRL tak využijete více roků po sobě, čímž ušetříte spoustu peněz a času. 

Produkt SULOV IKKI GIRL #4530034 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Sulov, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

SULOV IKKI GIRL - parametry produktu

KategorieBrusle, Kolečkové brusle
ZnačkaSulov
E-shopAlza.cz

SULOV IKKI GIRL - historie ceny a dostupnosti

SULOV IKKI GIRL - další zajímavé produkty

SULOV IKKI GIRL - jak nakoupit nejvýhodnější?