Stolek ratan Olaf hnědý

Stolek ratan Olaf hnědý

Stolek ratan Olaf hnědý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stolek ratan Olaf hnědý - popis produktu

Stůl z technoratanu  Olaf bude ideální pro vaši terasu, balkón nebo zahradu. Stylový ratanový úplet dodává stolu moderní charakter a skleněná deska stolu - skvělý vizuální efekt. Stůl je velmi funkční a elegantní. Ideální pro stolování venku nebo příjemných chvil u kávy. Má přísavky, díky nimž je deska stolu stabilní a nehýbe se. Rám stolu je vyroben z kovu a vrchní část z tvrzeného skla. Ke stolu doporučujeme židle ze stejné série Olaf. DOBŘE VĚDĚT: *Technorattan (jinak umělý ratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu, modelovaného podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z technoratanu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření. *Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné a odolnější vůči tzv. 'tepelného šoku', tj. rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).

Produkt Stolek ratan Olaf hnědý patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní stůl od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Stolek ratan Olaf hnědý patří do skupiny produktů Balkonový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Stolek ratan Olaf hnědý - parametry produktu

Stolek ratan Olaf hnědý - historie ceny a dostupnosti

Stolek ratan Olaf hnědý - další zajímavé produkty

Stolek ratan Olaf hnědý - jak nakoupit nejvýhodnější?