Stůl HAITI ratan, hnědý

Stůl HAITI ratan, hnědý

Stůl HAITI ratan, hnědý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stůl HAITI ratan, hnědý - popis produktu

Stůl HAITI je elegantní stůl moderního vzhledu je perfektním doplňkem vaší zahrady, nebo terasy. Kompletně opleten plochým ratanem Stylový ratanový úplet dodává stolu moderní charakter a skleněná deska stolu (s přísavkami, díky nimž je velmi stabilní a 'nehýbe se') skvělý vizuální efekt. Velmi funkční a elegantní. Ideální pro venkovní stolování. V kombinaci s ratanem, který je odolný vůči vlivům počasí z něj dělá krásný kus nábytku pro mnoho sezón. - Rozměr: 150 x 90 cm, výška 73 cm - elegantní a praktický do jakéhokoliv aranžmá exteriéru - krásná hnědá barva - rám lakován práškovou barvou - skleněná deska s matnou vrstvou hedvábné barvy - Nohy lze mírně nastavit, nábytek tak bude bezpečně stát i na ne zcela rovném povrchu. Ke stolu doporučujeme KŘESLA ze stejné série. Stůl HAITI bude ideální pro vaši terasu, balkón nebo zahradu. DOBRÉ VĚDĚT: Ratan (často nazýván technoratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu. Je modelován podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z tohoto materiálu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření. Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné sklo a je odolnější vůči tzv. 'teplotnímu šoku': rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Stůl HAITI ratan, hnědý patří do skupiny produktů Zahradní stůl od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Stůl HAITI ratan, hnědý - parametry produktu

Stůl HAITI ratan, hnědý - historie ceny a dostupnosti

Stůl HAITI ratan, hnědý - další zajímavé produkty

Stůl HAITI ratan, hnědý - jak nakoupit nejvýhodnější?