ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ - popis produktu

Trvanlivý a odolný balkonový stůl z pevného plastu nejvyšší kvality. Deska stolu je s lisovaným ratanovým vzorem, což jí dodává vizuálně zajímavý efekt. Stůl má stabilní práškově lakovaný kovový rám, díky čemuž je hladký a jednotný. Stůl je skládací, takže zabírá velmi málo místa na balkóně nebo v uskladňovacím prostoru. Materiál je odolný vůči UV záření a nepříznivým povětrnostním podmínkám. Velmi snadno se čistí, jednoduše ho otřete navlhčeným hadříkem. Stůl má navíc lisované otvory, které chrání nápoj před pádem a rozlitím. Nastavením držáku můžete připevnit stůl na rám o šířce 6,5 až 16 cm. Stůl je sklopný. K vytvoření pohodlného a současně kompaktního balkonového setu k stolu doporučujeme zakoupit židle ze stejné série.

Produkt ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní stůl od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ patří do skupiny produktů Zahradní stoly od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ - parametry produktu

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ - historie ceny a dostupnosti

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ - další zajímavé produkty

ZÁVĚSNÝ BALKONOVÝ STŮL ČERNÝ - jak nakoupit nejvýhodnější?