STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital - popis produktu

Hra na konzoli STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital: Rychlokurz na rytíře JediCal Kestis je ústřední postavou Star Wars Jedi: Fallen Order Xbox. Patří k hrstce padawanů, kteří přežili. Svou Sílu se teprve učí používat a se světelným mečem je také v začátcích.Nemá na učení tak dlouhou dobu jako ostatní Jedi. Stal se z něj uprchlík a musí bojovat o přežití. Boje začínají téměř okamžitě. A jelikož jsou klíčovou složkou hry, musí se naučit ovládal svou Sílu hodně rychle. Ve Star Wars Jedi: Fallen Order nikdy nezůstanete samiNa vaši cestě vás bude ve Star Wars Jedi: Fallen Order provázet malý věrný droid, se kterým zažijete spoustu překvapení. Také vás bude doprovázet pilot s jemně jedovatými poznámkami. Dokončete svůj Jedi trénink, posbírejte vše co zbylo z  řádu Jedi a pokuste se o jeho obnovu. Nezapomeňte, v galaxii nyní platí pravidla Impéria.  Světelný meč a Síla ve Star Wars Jedi: Fallen Order XboxNaučte se kombinovat světelný meč s Jedi Sílou. Vytvořte komba a vrhněte se na nepřátele. Na cestě vás čekají prastaré lesy, větrné skály i strašidelné džungle – rozhodnutí, kudy dál, je na vás.

Produkt STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Microsoft, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na PC, patří značce Microsoft, v nabídce prodejce Alza.cz.

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital - parametry produktu

KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaMicrosoft
E-shopAlza.cz

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital - historie ceny a dostupnosti

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital - další zajímavé produkty

STAR WARS Jedi Fallen Order - Xbox Digital - jak nakoupit nejvýhodnější?