Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 24 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 2x křeslo, 1x sedačka, 1x stůl Pokud toužíte odpočívat v moderní nebo stylové zahradě, pak je tu pro vás zahradní sestava Fenella. Oddech v podobě sezení a užívání si slunce na zahradě je nejlepším relaxem. Základem celé této sestavy je kovová základna. Zádové polštáře dodávají sedačce a křeslům mimořádně útulný vzhled. Svým jednoduchým a minimalistickým tvarem působí již na pohled pevně a stabilně. Stolní deska poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek kávy nebo jiné pochutiny. Užijte si krásné chvíle, pohodlí a styl. Souprava Fenella se stane hvězdou každého místa, kde ji postavíte. Rozměr - sedačka: 191cm x 65cm x 48cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 70cm x 65cm x 48cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 120cm x 70cm x 70cm (š x v x h)Materiál: kov, tkaninaBarva: černá, hnědá, šedá

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení kov.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení kov.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná - parametry produktu

Hmotnost53 kg
Délka191 cm
Šířka48 cm
Výška65 cm
MateriálKov
Barva8c662d
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
Materiálkov

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella šedá - 5-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?