Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 54 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 1x sedačka, 2x křeslo, 2x taburetka, 1x stůl Oddech nebo relax pod nebem plným hvězd ve vaší zahradě? Se 6dílnou zahradní sestavou Faisal se tato představa může stát realitou. Zahradní sestava nabízí prostor až pro 7 osob. Navíc se nejedná o obyčejné sezení, jelikož jde o skutečně pohodlnou sestavu. Stolek je všestranný a velmi praktický, neboť poskytuje dostatek místa ke stolování nebo společenské hry. Univerzální odstín nábytku můžete oživit barevnými doplňky, jako je ubrus, květiny, zajímavé prostírání či sedáky na židle. Dopřejte vaší terase nový nádech v podobě této krásné sedací soupravy Faisal. Rozměr - sedačka: 181cm x 74cm x 56cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 56cm x 75cm x 57cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 120cm x 40cm x 35cm (š x v x h)Rozměr - taburetka: 2x 35cm x 40cm x 35cm (š x v x h)Materiál: hliník, dřevo (strom Iroko), tkanina, 32 DNS pěnaBarva: cappuccino, hnědá

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná - parametry produktu

Hmotnost90 kg
Délka196 cm
Šířka81 cm
Výška60 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Faisal cappuccino - 7-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?