Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 52 859 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 1x sedačka, 2x křeslo, 1x stůl Buďte venku jako doma. Nechte se hýčkat slunečními paprsky u šálku dobré kávy. Příjemné strávené chvíle na zahradě si nejlépe vychutnáte společně se zahradní sestavou Tamyra. Díky neutrálnímu designu je zahradní sestava vhodná do jakéhokoli prostředí. 4-dílná souprava obsahuje sedačku, 2 křesla a stůl. Stolní deska poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek kávy nebo jiné pochutiny. Doplňte k vaší zahradní sestavě zahradní doplňky, díky kterým vaše zahrada vynikne ještě více. Se sestavou Tamyra určitě nic nezkazíte. Kdekoli ji umístíte, poskytne vám stylové místo k odpočinku. Rozměr - sedačka: 155cm x 77cm x 87cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 87cm x 77cm x 87cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 112cm x 74cm x 70cm (š x v x h)Materiál: kov, přírodní ratan, tkaninaBarva: šedá

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná - parametry produktu

Hmotnost36 kg
Délka155 cm
Šířka87 cm
Výška77 cm
MateriálDřevo
Barva8c8c8c
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barva8c8c8c
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tamyra šedá - 5-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?