Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 22 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 2x křeslo, 1x sedačka, 1x stůl Zahrada je oázou klidu, kde stres a každodenní problémy nemají žádné místo. Oddech v podobě sezení a užívání si slunce na zahradě je nejlepším relaxem. Základem celé této sestavy je kovová základna. Zádové polštáře dodávají sedačce a křeslům mimořádně útulný vzhled. Svým jednoduchým a minimalistickým tvarem působí již na pohled pevně a stabilně. Stolní deska poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek kávy nebo jiné pochutiny. Užijte si krásné chvíle, pohodlí a styl. Po nudných fádních sestavách už ani nedívejte, Fenella je tou pravou volbou. Rozměr - sedačka: 132cm x 65cm x 48cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 70cm x 65cm x 48cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 120cm x 70cm x 70cm (š x v x h)Materiál: kov, tkaninaBarva: černá, hnědá, zelená

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná patří do skupiny produktů Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost43 kg
Délka132 cm
Šířka48 cm
Výška65 cm
MateriálKov
Barva8c662d
KategorieZelenina, Křesla, Sedačky, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Fenella zelená - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?