Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 39 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 1x sedačka, 2x křeslo, 1x stůl Moderní zahradní ratanová sestava přemění vaši zahradu na místo odpočinku. To je zahradní posezení Neville pro 5 osob. Posezení obsahuje sedačku, dvě křesla a stůl ve tvaru obdélníku. Na první pohled zaujme svojí jednoduchostí a praktičností. Sestavu v barvě antracitové a tmavě šedé jednoduše sladíte s okolím, ať už ji umístíte na zahradu, dřevěnou terasu, do zimní zahrady nebo do restaurace. Univerzální odstín nábytku můžete oživit barevnými doplňky, jako je ubrus, květiny, zajímavé prostírání či sedáky na židle. Dopřejte vaší terase nový nádech v podobě této krásné sedací soupravy Neville. Rozměr - sedačka: 190cm x 75cm x 51cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 70cm x 75cm x 51cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 140cm x 71cm x 80cm (š x v x h)Materiál: hliník, tkanina, přírodní ratanBarva: antracitová, tmavě šedá

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení Drevo.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná patří do skupiny produktů Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení Drevo.

Tento produkt se nachází v kategorii Ratanová křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení Drevo.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná - parametry produktu

Hmotnost105 kg
Délka190 cm
Šířka51 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barva8c8c8c
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Jídelní křesla, Ratanová křesla
ZnačkaSofahouse
Barva8c8c8c
MateriálDrevo

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Neville antracitová - 5-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?