Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice - popis produktu

Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice Tvarově jednoduchý a přitom velmi praktický psací stůl Valonia si zaslouží povšimnutí. Ihned si vás získá a to z několika důvodů. Spojení přírodního dekoru borovice a kovové podnože dokáže vytvořit v interiéru velmi útulnou atmosféru. Velká stolová deska nabízí dostatek místa pro notebook, dokumenty a další doplňky. Ať už jej použijete jako stůl nebo psací stůl, rozhodnutí je jen na vás. Psací stůl má otevřené police na boku, do kterých můžete bez problémů umístit všechny kancelářské a psací potřeby a mít vždy uklizený pracovní prostor. Stůl Valonia vytvoří u vás doma místo, kde se můžete plně soustředit a rozvíjet své kreativní myšlenky či myšlenky. Rozměr - stůl: 125cm x 79cm x 54,5cm (š x v x h)Rozměr - stůl ve tvaru L: 125cm x 79cm x 127cm (š x v x h)Rozměr - otevřený stůl: 205cm x 79cm x 54,5cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, kovTloušťka: 18mmBarva: hnědá, černá

Produkt Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Sofahouse, barevná verze je 8c662d, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice - parametry produktu

Hmotnost25 kg
Délka205 cm
Šířka55 cm
Výška79 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieStoly, Psací stoly
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový psací stůl Valonia 125 cm borovice - jak nakoupit nejvýhodnější?