Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý - popis produktu

Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý Psací stůl Quanita zaujme jednoduchým designem. Stačí se za něj posadit a hned se můžete vrhnout do práce. Jelikož při práci strávíme hodně času, měli bychom se při ní cítit pohodlně a ničím nerušení. S dekorem dubového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Pochlubit se také může úložným prostorem v podobě dvou zásuvek a skříňky. Široká stolová deska nabízí dostatek místa pro notebook, dokumenty a další doplňky. Ať už jej použijete jako stůl nebo psací stůl, rozhodnutí je jen na vás. Dopřejte si i vy tento jednoduchý, ale zároveň praktický kousek nábytku a rozjasněte váš pokoj, kancelář či pracovnu. Rozměr: 120cm x 76cm x 60cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: světle hnědá, bílá

Produkt Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Sofahouse, barevná verze je c6a27e, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý - parametry produktu

Hmotnost38 kg
Délka120 cm
Šířka60 cm
Výška76 cm
MateriálMDF
Barvac6a27e
KategorieStoly, Psací stoly
ZnačkaSofahouse
Barvac6a27e
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový psací stůl Quanita 120 cm bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?