Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 571 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý - popis produktu

Designový rohový psací stůl Rachelle bílý Moderní design, velká pracovní plocha a dostatek úložného prostoru pro všechny vaše dokumenty, notebook a stolní lampu. Rohový psací stůl Rachelle si poradí s nepořádkem a dopřeje vašim věcem důstojné místo pro uložení. Design a funkčnost jsou u tohoto stolu na prvním místě. Pracovní část má ideální výšku, spolu se správnou kancelářskou židlí vám zajistí pohodlné sezení při práci. Díky univerzálnímu barevnému provedení zapadne téměř do každého interiéru. S tímto originálním kouskem bude vaše pracovna působit nadčasově, ale hlavně uspořádaným dojmem. Prohlédněte si naše kancelářské židle, kde naleznete perfektní židli k vašemu novému stolu. Rozměr: 130cm x 74cm x 109cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: bílá

Produkt Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Sofahouse, barevná verze je ffffff, materiálové složení kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pracovní stoly od značky Sofahouse, barevná verze je ffffff, je vyroben z materiálu kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Bílé pracovní stoly, patří pod značku Sofahouse, v barevné verzi ffffff, materiál je kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý - parametry produktu

Hmotnost31 kg
Délka130 cm
Šířka109 cm
Výška74 cm
MateriálKov
Barvaffffff
KategorieStoly, Psací stoly, Pracovní stoly, Bílé pracovní stoly
ZnačkaSofahouse
Barvaffffff
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový rohový psací stůl Rachelle bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?