LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm - popis produktu

Designový psací stůl Unity 135 cm Designový psací stůl Unity představuje kombinaci průmyslového vzhledu a moderního životního stylu. Unikátní stůl je více než jen upoutávkou, protože nabízí symbiózu komfortu a stylového interiéru. Kovový rám dodává tomuto stolu absolutní stabilitu na jakémkoliv povrchu. Barva kování čtyř prostorných zásuvek dokonale ladí s nosným rámem stolu. Navzdory svému mimořádnému designu můžete stůl všestranně kombinovat s jiným nábytkem. Rozměr: 135cm x 75cm x 70cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo akácie, kovBarva: přírodní, šedá, černá Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stoly, patří pod značku LuxD, barevná verze je 8c662d, materiálové složení Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm - parametry produktu

Hmotnost45 kg
Délka135 cm
Šířka70 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Psací stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm - další zajímavé produkty

LuxD Designový psací stůl Unity 135 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?