LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham - popis produktu

Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham Jednoduchost se nezapře a stále má čím okouzlit. Psací stůl Factor dodá vaší pracovně jedinečnou atmosféru. Působivý vzhled získal díky dřevu z indického palisandru, které má výraznou kresbu a strukturu. Velká stolová deska nabízí dostatek místa pro notebook, dokumenty a další doplňky. Tento stolek nabízí díky své prostorově úsporné velikosti optimální půdorys. Ať už jej použijete jako stůl nebo psací stůl, rozhodnutí je jen na vás. Psací stůl má jednu prostornou zásuvku, do které můžete bez problémů umístit všechny kancelářské a psací potřeby a mít vždy uklizený pracovní prostor. Černé kovové nohy tvoří perfektní kontrast k dřevěné desce stolu. Factor je nenahraditelný pomocník, který nezůstane bez povšimnutí. Rozměr: 120cm x 68cm x 55cm (š x v x h)Zásuvka: 55cm x 5cm x 35cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo Sheesham, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k povaze použitého materiálu a výrobnímu procesu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stoly, patří pod značku LuxD, barevná verze je 8c662d, materiálové složení Drevo, kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost30 kg
Délka120 cm
Šířka55 cm
Výška68 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Psací stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový psací stůl Factor 120 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?