Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 639 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý - popis produktu

Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý Jídelní stůl Sakeena vám pomůže dotvořit kompletní design jídelny či kuchyně podle vašich představ. Věřte, že díky jeho nevšednímu designu se stane lehce hlavním poutačem ve vaší domácnosti. Zajímavým rysem stolku je jeho deska v mramorovém vzhledu. Dekorativní zlaté lemování dává stolu dodatečnou vizuální přitažlivost. Díky univerzálnímu barevnému provedení zapadne téměř do každého interiéru. V kombinaci s dalším nábytkem ze stejnojmenné série vytvoří harmonický koncept interiéru. Stůl poskytne luxusní prostor na trávení společných chvil při kávě či obědě, s rodinou i přáteli. Rodinná posezení nebo večeře už nebudou více problémem. Rozměr: 145cm x 76,2cm x 85cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: černá, zlatá

Produkt Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní stoly od značky Sofahouse, barevná verze je 000000, je vyroben z materiálu MDF, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý - parametry produktu

Hmotnost27 kg
Délka145 cm
Šířka85 cm
Výška76 cm
MateriálMDF
Barva000000
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaSofahouse
Barva000000
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový jídelní stůl Sakeena 145 cm černý - jak nakoupit nejvýhodnější?