LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 16 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham - popis produktu

Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham Designový jídelní stůl Thunder bude atraktivním středem vaší kuchyně, jídelny nebo obývacího pokoje. Stolní deska z exotického dřeva sheesham zaujme výraznou kresbou, která je pro každý stůl naprosto jedinečná. Skvělým kontrastem k přírodní desce je kovový rám, který zvýrazňuje průmyslový design nábytku. Jídelní stůl se stane novým ústředním bodem vaší jídelny. Díky nadčasovému designu jej můžete snadno kombinovat s různými židlemi, příborníky a vitrínami. Jídelní stůl Thunder upoutá pozornost v každé jídelně. Rozměr: 200cm x 77cm x 90cm (š x v x h)Stolní nohy: 9,5cm x 2,5cmMateriál: masivní dřevo sheesham, kovBarva: přírodní, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham - parametry produktu

Hmotnost99 kg
Délka200 cm
Šířka90 cm
Výška77 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Thunder 200 cm sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?