LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý - popis produktu

Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý Designový jídelní stůl Rococo navržený v barokním stylu upoutá svými zakřivenými liniemi. Okouzlující a moderní jídelní stůl bude výrazem vašeho stylového vkusu, prostředí dodá mimořádné a nezaměnitelné charisma. Jeho pompézní design je definován elegantně zakřivenýma nohama stolu a černým opálovým vzhledem skleněné desky stolu. Díky tomu bude magnetem pro oči v každé jídelně. Jeho okouzlující vzhled vynikne hlavně v kombinaci s doplňky ze stejnojmenné série. Stůl poskytne luxusní prostor pro trávení společných chvil při kávě, obědě či večeři, s rodinou i přáteli. Rodinná posezení nebo večeře už nebudou více problémem. Rozměr: 180cm x 75cm x 90cm (š x v x h)Materiál: bezpečnostní sklo v opálovém vzhledu, nerezová ocelTloušťka skleněné desky: 8mmBarva: černá, zlatá

Produkt LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 000000, je vyroben z materiálu kov, sklo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý - parametry produktu

Hmotnost69 kg
Délka180 cm
Šířka90 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barva000000
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Rococo 180 cm černý / zlatý - jak nakoupit nejvýhodnější?