Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý - popis produktu

Designová TV sestava Ikaia ořech bílý TV sestava Ikaia, v barvě bílý ořech, v nadčasovém designu vnese do vašeho obývacího pokoje moderní a elegantní nádech. S dekorem ořechového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Široký TV stolek je praktickými přepážkami rozdělen na tři samostatné úložné prostory skryté za třemi samostatnými výklopnými dvířky. Součástí stolku je pevný podstavec pro umístění televizoru a pod ním se nachází dostatečné místo pro TV příslušenství. Další částí sestavy je členitá nástěnná soustava polic. Její součástí je podlouhlá uzavíratelná skříňka s výklopnými dvířky, menší skříňka s otočnými dveřmi a množství otevřeného prostoru pro vystavení dekorativních předmětů. Ikaia s jednoduchými liniemi se hravě stane dominantním prvkem obývacího pokoje. Rozměr - stolek: 210cm x 46,8cm x 36,8cm (š x v x hRozměr - skříňka: 105cm x 25cm x 26,8cm (š x v x h)Rozměr - horní police: 105cm x 16,8cm x 30cm (š x v x hRozměr - nástěnná police: 210cm x 102,7cm x 26,8cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: hnědá, bílá

Tento produkt naleznete ve skupině TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý - parametry produktu

Hmotnost68 kg
Délka210 cm
Šířka103 cm
Výška27 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieOřechy, TV stolky
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová TV sestava Ikaia ořech bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?