Senzorické kostky #194544

Senzorické kostky #194544

Senzorické kostky #194544

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Senzorické kostky - popis produktu

Kostky pro děti Senzorické kostky: Udělejte z běžného koupání dětem zábavu. Odlákejte pozornost od neoblíbeného mytí uší veselým setem kostiček do vany. Set obsahuje 9 kostiček v různých barvách. Stavění kostek všeobecně podporuje senzomotorické dovednosti dítěte. Nechte vašeho drobečka rozvíjet zábavnou formou. Kostičky do vany jsou z PVC materiálu - zcela bezpečného pro děti. Vzít si je můžete třeba i k bazénu nebo na pláž, kde si děti postaví věž nebo třeba pevnost. Set kostiček do vody je vhodný pro děti od 6 měsíců. Klíčové vlastnosti setu kostiček do vanyKostičky do vany pro zábavu při koupáníVhodné do vany, k bazénu či na plážPro trénink senzomotorických dovednostíBalení obsahuje 9 různě barevných kostičekPVC materiál bezpečný pro dětiSet kostiček do vody je vhodný pro děti od 6 měsíců

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Chiroo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Senzorické kostky #194544 patří do skupiny produktů Hračky do vany od značky Chiroo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Senzorické kostky - parametry produktu

Senzorické kostky - historie ceny a dostupnosti

Senzorické kostky - další zajímavé produkty

Senzorické kostky - jak nakoupit nejvýhodnější?