Dětská kostka s aktivitami a hudbou #5730515

Dětská kostka s aktivitami a hudbou #5730515

Dětská kostka s aktivitami a hudbou #5730515

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 709 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětská kostka s aktivitami a hudbou - popis produktu

Kostky pro děti Dětská kostka s aktivitami a hudbou: Interaktivní hračka dětská kostka STX vaše děti zabaví na dlouhou dobu a současně poskytne prostor pro rozvoj jejich schopností a dovedností. Každá hrana má své specifické funkce. Nechybí žádné z oblíbených dětských mechanizmů. Najdete zde tlačítka vydávající zvuky, roztomilé zvířátka, ozubená kola nebo otevírací dveře. Dětská kostka je vybavena kladívkem pro oblíbenou hru zatloukání. Funguje na 3× AA baterie, které nejsou součástí balení. Je vhodná pro děti od 1,5 roku. Klíčové vlastnosti dětské kostky STXDětská kostka zabaví děti a procvičí jejich dovednostiKaždá hrana obsahuje jiné hryNajdete zde barevné, zvukové i hmatové podnětyFunguje na 3× AA baterie (nejsou součástí balení)Dětská kostka STX je vhodná od 1,5 roku

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Chiroo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Dětská kostka s aktivitami a hudbou #5730515 patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky Chiroo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Dětská kostka s aktivitami a hudbou - parametry produktu

Dětská kostka s aktivitami a hudbou - historie ceny a dostupnosti

Dětská kostka s aktivitami a hudbou - další zajímavé produkty

Dětská kostka s aktivitami a hudbou - jak nakoupit nejvýhodnější?