Sanytol dezinfekce na podlahy #4843136

Sanytol dezinfekce na podlahy #4843136

Sanytol dezinfekce na podlahy #4843136

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sanytol dezinfekce na podlahy - popis produktu

Čistič na podlahy Sanytol dokáže snadno a účinně dezinfikovat a odmašťovat podlahy a jiné plochy. Odstraňuje 99,9 % bakterií, virů a plísní. Neobsahuje chlór a nezanechává skvrny.Objem: 1 l. Čistič na podlahyOdmašťuje a dezinfikujeOdstraňuje 99,9 % bakterií, virů a plísníNeobsahuje chlór a nezanechává skvrnyÚčinky dezinfekčního gelu Sanytol kontrolovala a ověřila autorizovaná laboratoř: baktericidní podle EN 13697 neředěný (5 min), a podle EN 1276 25% roztok (5 min), fungicidní podle EN 13697 neředěný (15 min) a podle EN 1650 25% roztok (15 min), virucidní podle EN 14476 25% roztok chřipkový virus A H1N1 a Herpes simplex typ 1 (5 min). Odstraňuje: Pseudomas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans, Aspergullus niger, Candida albicans, Simplex herpes virus, Influenza A virus.Použití: Na velké plochy zřeďte 2 víčka přípravku ve 4 litrech teplé vody. Na toalety, sanitární zařízení a sifóny naneste množství 2 víček neředěného přípravku a nechte působit přes noc. Na plastové a porcelánové předměty, odpadkové koše, potřeby pro zvířata aj. naneste přípravek na kartáček nebo houbičku a očistěte předmět. Neoplachujte. Opláchněte pitnou vodou pouze plochy, které jsou v kontaktu s potravinami. 

Tento produkt se nachází v kategorii Čistící prostředky, patří pod značku SANYTOL.

Produkt Sanytol dezinfekce na podlahy #4843136 lze nalézt mezi produkty ve skupině Prací prostředky, vyrábí jej značka SANYTOL.

Tento produkt naleznete ve skupině Čističe podlah, je v nabídce značky SANYTOL.

Sanytol dezinfekce na podlahy - parametry produktu

Sanytol dezinfekce na podlahy - historie ceny a dostupnosti

Sanytol dezinfekce na podlahy - další zajímavé produkty

Sanytol dezinfekce na podlahy - jak nakoupit nejvýhodnější?